spoedcursus herfstvakantie

Ieder jaar organiseert zwemschool SwimBee een intensieve spoedcursus voor kinderen die nog geen A, B of C zwemdiploma hebben. In een korte periode leren de kinderen op speelse wijze alles wat nodig is om een certificaat of zelfs het Zwemdiploma te behalen!

Wanneer?
Deze spoedcursus staat gepland in de week van maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober.

Tijden?
Maandag: van 10:00 uur tot 12:00 uur
Dinsdag en donderdag: van 11:00 uur tot 13:00 uur
Woensdag en vrijdag: van 9:00 uur tot 11:00 uur

Wat kost het?
De kosten voor deze spoedcursus bedragen €295,00

Voor wie?
De 1-weekse spoedcursus is ideaal voor kinderen die bijna hun A, B of C diploma al hebben, maar uiteraard kunnen ook minder gevorderde kinderen deelnemen om zo een flinke boost in hun vooruitgang te maken!

De spoedcursus is geschikt voor kinderen vanaf 4,5 jaar. De spoedcursus is niet geschikt voor kinderen met angst, watervrees, achterstand in de motorische ontwikkeling of gedragsproblemen.

Waar?
De lessen worden gegeven in het Friendship Sports Center, Amsterdam Noord

Inschrijven

Inclusief

 • Deelname

  Je kind mag de gehele spoedcursus meedoen

 • Vaste instructeurs

  Hier plaats je de inhoud

 • Korting op zwemkleding

  Bij inschrijving mag je een badpak of zwembroek uitzoeken met 20% korting. Superleuk om te dragen tijdens de spoedcursus!

 • Feestelijk afzwemmen

  Het afzwemmen zal geheel in thema worden georganiseerd. Zo wordt de spoedcursus feestelijk afgesloten en kan iedereen er met plezier op terugkijken.

Exclusief

 • Diplomagarantie

  Het is niet mogelijk om een diploma garantie af te geven. Ieder kind is uniek en leert op zijn/haar eigen tempo. Wanneer een kind daadwerkelijk klaar is voor een diploma, mag het afzwemmen

 • Certificaatkosten

  Mocht je jouw kind willen laten afzwemmen voor een certificaat is dat mogelijk! De kosten voor een certificaat bedragen €20,00

 • Diplomakosten

  Wanneer jouw kind klaar is om af te zwemmen voor het diplomazwemmen, dien je rekening te houden met diplomakosten. Deze bedragen €40,00 en is inclusief afname proefzwemmen