Over SwimBee2018-11-16T12:10:45+00:00

Over SwimBee

 • GRATIS PROEFLES

  Voor dat je bij SwimBee kunt inschrijven, doe je eerst een proefles mee. Althans, je kindje! Tijdens de proefles wordt er naar het instapniveau gekeken en bespreek je je wensen met onze gastheer! Tijdens of ná de proefles kun je je inschrijven. Vaak begin je dan al die week daarna met de eerste echte zwemles.

 • VOOR WIE IS SWIMBEE?

  De zwemlessen bij SwimBee zijn voor iedereen v.a. 4 jaar! Of je nu al zwemles hebt gehad of het wordt je eerste keer in het water, iedereen is welkom.

 • WELKE LOCATIE?

  De zwemlessen van SwimBee worden gegeven in het Friendship Sports Centre in Amsterdam Noord (voorheen Ronald McDonald Center). Het Friendship Sports Center vind je aan de Beemsterstraat, op nummer 652.

  *Zwemschool SwimBee is NIET gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen met een beperking. Stuur ons een mail voor eventuele mogelijkheden
 • WELKE DIPLOMA’S?

  Zwemschool SwimBee werkt volgens de Internationale eisen van de ABC diploma’s van ENVOZ. In aanloop naar het A diploma toe, kunnen er tussentijds certificaten behaald worden. Na het behalen van het C-diploma is het mogelijk om wedstrijdlessen, snorkellessen of onderwaterscooterlessen te volgen. Tevens is het mogelijk om te zwemmen voor afstandsbrevetten.

 • GEEN WACHTLIJST

  Door de hoge doorstroom in de badjes, zijn er geen wachtlijsten. Na de proefles kun je je inschrijven. Je begint diezelfde maand nog met zwemlessen!

 • PRIJZEN

  Er zijn verschillende zwemabonnementen nodig. De diverse mogelijkheden worden tijdens een proefles besproken! De zwemlessen starten v.a. €59,95 per maand.

SCHRIJF JE IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES

Ontmoet Ons Team!

FLOOR
FLOORHoofd zwemzaken
Met zwangerschapsverlof per januari 2019
MIKE
MIKEExaminator
CORINNE
CORINNEAdministratie
JACQUELINE
JACQUELINEAllround zwemonderwijzer
DAMIAN
DAMIANOpleider / instructeur
NASRO
NASROAllround Zwemonderwijzer
JULIEAllround Zwemonderwijzer
DAAN
DAANAllround Zwemonderwijzer
JURNEY
JURNEYZwemonderwijzer ABC
LEANDRO
LEANDROZwemonderwijzer ABC
ROSDIANDRA
ROSDIANDRAZwemonderwijzer ABC
YANNICK
YANNICKZwemonderwijzer ABC
ABIGAIL
ABIGAILZwemonderwijzer ABC
CHARLOTTEZwemonderwijzer ABC

INFORMATIE AANVRAGEN