Proefles aanvragen2018-06-28T16:45:48+00:00

Klik hieronder op de knop om direct een gratis proefles te reserveren in onze agenda.

Gratis proefles reserveren

Gratis Proefles Volgen

Kun jij het je nog herinneren? Je eigen zwemlessen? Er komen zo veel indrukken op je af! Een groot gebouw, veel mensen en kinderen, juffen en meesters, en natuurlijk dat grote bad zelf. Om kinderen kennis te laten maken met SwimBee wordt er altijd eerst een proefles gevolgd. Tijdens de proefles krijgen de kinderen een korte rondleiding door de zwemzaal. Daarna springt de instructeur samen met de kids in ondiep water. De proefles is er voor jullie als ouders en kinderen om kennis met SwimBee te maken en voor ons als instructeurs een inschatting te kunnen maken van het instroomniveau van je kind.

Tijdens of na de proefles zal onze adviseur je uitnodigen om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Op welke dagen zou je de les willen volgen, wat is het instroomniveau, misschien heeft je kind al een zwemverleden? Zo komt het wel eens voor dat een kind misschien al ergens anders zwemles heeft (gehad) en je nu bij SwimBee verder wilt. Hoe dan ook; tijdens het gesprek kun je je wensen en gedachten met ons delen! De adviseur bespreekt dan de verschillende mogelijkheden en kan de abonnementsvormen met je doornemen. Lijkt het je leuk om bij ons in te schrijven? Vaak kun je al binnen 1 week starten met de zwemles!

De proefles is gratis en vrijblijvend. Wanneer je je kindje opgeeft voor een proefles, reserveer je hiermee een plekje in de proeflesgroep. Natuurlijk kan het gebeuren dat je, om wat voor reden dan ook, niet naar de proefles kunt komen. Er zijn veel kinderen die gebruik (willen) maken van de proefles. Kun je niet komen? Annuleer dan de proefles. Gebruik hiervoor dan de annuleringslink welke onderaan je bevestigingsmail te vinden is. Zo kan een ander kindje blij worden gemaakt met jouw geannuleerde plekje!

Handige Weetjes

  • De proefles is gratis en vrijblijvend

  • Prijzen worden tijdens de proefles besproken

  • De proefles duurt 30 minuten

  • Voor kinderen v.a. 4 jaar

  • Alle instroomniveau’s welkom