Spoedcursus2018-05-04T20:11:18+00:00

SPOEDCURSUS AMSTERDAM

Ieder jaar organiseert zwemschool SwimBee een intensieve spoedcursus voor kinderen die nog geen A, B of C zwemdiploma hebben. In een korte periode leren de kinderen op speelse wijze alles wat nodig is om een certificaat of zelfs het Zwemdiploma te behalen!

Wanneer?

Deze zomervakantie spoedcursus staat gepland in de week van maandag 6 augustus t/m vrijdag 17 augustus, m.u.v. de zaterdagen en zondagen.

Tijden?

Iedere dag vinden de lessen plaats tussen 10.00 uur en 13.00 uur. De kinderen krijgen dagelijks  in totaal 1,5 uur les. De lessen zijn zo ingericht dat de aandacht zo optimaal mogelijk te houden waardoor het zwemmen ook daadwerkelijk leuk en aantrekkelijk genoeg blijft voor kinderen. Om goed te kunnen blijven leren en presteren is er tussen de lessen door een pauze. De kinderen worden dan opgevangen door het animatieteam. Iedere dag zullen er een nieuwe activiteiten worden aangeboden om de pauze gezellig met elkaar door te brengen en goed uit te kunnen rusten. Uiteraard onder het genot van een (gezond) hapje en slokje drinken!

Wat kost het?

De kosten voor deze cursus bedragen €550,00 . Dit is inclusief kinderanimatie/opvang tussen de lessen en exclusief eventuele diploma en/of certificaat kosten (a €20,00 / €40,00).

Voor wie?

De 2-weekse spoedcursus is ideaal voor kinderen die bijna hun A, B of C diploma al hebben, maar uiteraard kunnen ook minder gevorderde kinderen deelnemen om zo een flinke boost in hun vooruitgang te maken!

De spoedcursus is geschikt voor kinderen vanaf 4,5 jaar. De spoedcursus is niet geschikt voor kinderen met angst, watervrees, achterstand in de motorische ontwikkeling of gedragsproblemen.

Waar?

De lessen worden gegeven in het Friendship Sports Center, Amsterdam Noord

Inschrijven spoedcursus

Op dit moment is de spoedcursus al gestart, wil je alsnog inschrijven? Neem dan contact op met onze klantenservice.