1 weekse spoedcursus Zomervakantie

Ieder jaar organiseert zwemschool SwimBee een intensieve spoedcursus voor kinderen die nog geen A, B of C zwemdiploma hebben. In een korte periode leren de kinderen op speelse wijze alles wat nodig is om een certificaat of zelfs het Zwemdiploma te behalen!

Wanneer?
Deze spoedcursus staat gepland in de week van maandag 31 juli t/m vrijdag 4 augustus. Dagelijks zijn de lessen van 16.00 tot 17.00 uur.

Wat kost het?
De kosten voor deze spoedcursus bedragen €250,00

Voor wie?
De 1-weekse spoedcursus is ideaal voor kinderen die bijna hun A, B of C diploma al hebben, maar uiteraard kunnen ook minder gevorderde kinderen deelnemen om zo een flinke boost in hun vooruitgang te maken!

De spoedcursus is geschikt voor kinderen vanaf 4,5 jaar. De spoedcursus is niet geschikt voor kinderen met angst, watervrees, achterstand in de motorische ontwikkeling of gedragsproblemen.

Inschrijven

Inclusief

 • Deelname

  Je kind mag de gehele spoedcursus meedoen

 • Kleine lesgroepen

  De zwemlessen worden gegeven in kleine groepjes met maximaal 8 kinderen per instructeur

 • Vaste instructeurs

  Vaste gezichten voor alle ouders en kinderen. De gehele spoedcursus wordt gegeven door een vast team instructeurs! (ziekte uitgezonderd)

 • Gratis zwemkleding

  Bij inschrijving mag je een gratis badpak of zwembroek uitzoeken. Superleuk om te dragen tijdens de spoedcursus!

 • Feestelijk afzwemmen

  Het afzwemmen zal geheel in thema worden georganiseerd. Zo wordt de spoedcursus feestelijk afgesloten en kan iedereen er met plezier op terugkijken.

Exclusief

 • Diplomagarantie

  Het is niet mogelijk om een diploma garantie af te geven. Ieder kind is uniek en leert op zijn/haar eigen tempo. Wanneer een kind daadwerkelijk klaar is voor een diploma, mag het afzwemmen

 • Certificaatkosten

  Mocht je jouw kind willen laten afzwemmen voor een certificaat is dat mogelijk! De kosten voor een certificaat bedragen €20,00

 • Diplomakosten

  Wanneer jouw kind klaar is om af te zwemmen voor het diplomazwemmen, dien je rekening te houden met diplomakosten. Deze bedragen €40,00 en is inclusief afname proefzwemmen