Sterrenplan

Sterrenplan 2018-06-19T12:17:30+00:00

Na het Zwemdiploma

NÁ HET DIPLOMA ZWEMMEN

Het Sterrenplan laat kinderen kennismaken met de verschillende takken van de zwemsport. Het is een ideaal programma om kinderen die het c diploma behaald hebben en met veel plezier sporten in het water ze breed mogelijk te laten ervaren. Ze hoeven geen keuzes te maken en kunnen alles uitproberen.

Het Sterrenplan biedt de kinderen de mogelijkheid om een jaar lang te sporten in het water en te proeven aan de volgende activiteiten:

  1. Waterpolo
  2. Synchroonzwemmen
  3. Schoonspringen
  4. Wedstrijdzwemmen

Daarnaast bieden we de mogelijkheid het Sterrenplan uit te breiden met:

  1. Snorkelen
  2. Waterscooter

Iedere module van het Sterrenplan neemt 2 maanden in beslag waarbij de kinderen sporten, ervaren en leren hoe de verschillende takken van de watersport uitgevoerd wordt. Samen ontdekken ze waar hun interesse en vaardigheden liggen en behalen ze na een jaar alle modules.

Het Sterrenplan is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Nadat zij het zwem A,B en/of C hebben behaald en vaardig zijn in het water kunnen ze starten. Wat een mooie aansluiting op het zwem ABC!

Om deel te nemen kunnen de kinderen inschrijven. Je kind kan iedere twee maanden instromen in de eerstvolgende module waardoor er een minimale wachttijd is. Natuurlijk is meteen instromen ook mogelijk maar dan is er de mogelijkheid dat ze op het eind van een module instromen.

  • Ieder kwartaal starten! Eerst volgende start: 01-09-2018

  • Abonnementskosten voor 1 jaar: €50,00 per maand

  • Inschrijfkosten: €35,00 incl. gratis zwemkleding