Zwemles locaties

zwembad in amsterdam

Woon je in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam? Dan kan jouw zoon of dochter altijd bij ons terecht voor zwemles! In Amsterdam worden de lessen gegeven in het schitterende Friendship Sports Center. Wil je weten of deze locatie jou ook aanspreekt? Het inschrijven voor een gratis proefles doe je gemakkelijk online. Tijdens de proefles wordt tevens gekeken naar het niveau van je kind, zodat het lestraject hier goed op kan worden afgestemd. Zo weet je precies waar je aan toe bent en of onze lesmethode aansluit aan jouw verwachtingen en wensen.

Het Friendship Sports Center heeft een zwembad waarin ook kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking heerlijk kunnen zwemmen.*

Zwemschool SwimBee heeft hier alle ruimte en gelegenheid om kinderen op een relaxte, enthousiaste manier kennis te laten maken met water. Natuurlijk staat plezier in het zwemmen altijd centraal!
Het Friendship Sports Center vind je aan de Beemsterstraat, op nummer 652.

*Zwemschool SwimBee is NIET gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen met een beperking. Stuur ons een mail voor eventuele mogelijkheden

afzwemmen in rotterdam
diploma zwemmen met afspringen

Wil je graag meer informatie over de locaties, of heb je vragen over hetgeen je hebt gelezen? Aarzel niet en bel of mail ons gerust.