Zwemles methode

Zwemschool SwimBee zorgt graag voor een zo breed mogelijk lesaanbod als het gaat om zwemonderwijs. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je kind in te laten stromen voor het Zwem ABC, waarbij A en B de tussenstappen zijn naar het uiteindelijke C-diploma. Ook is het mogelijk om te starten met het KNZB-SuperSpetters programma, waarna je kind één diploma krijgt dat voldoet aan dezelfde eisen als het reguliere C-diploma. Deze zwemlessen worden gegeven door onze partner Zwemschool Amsterdam. Gedurende dit traject zijn er twaalf beloningsmomenten in aanloop naar het SuperSpetters zwemdiploma. SwimBee werkt in het geval van beide lesmethodes ALTIJD zonder bandjes, kurkjes en andere drijfmiddelen. Zo kunnen we je kind het beste voorbereiden op realistische, onverwachte situaties.

Op deze pagina leggen de beide methodes zo goed mogelijk aan je uit, zodat je kunt beslissen welke methode goed past bij jouw zoon of dochter. Twijfel je nog? Dan is een gratis, vrijblijvende proefles zo aangevraagd! De instructeurs van SwimBee informeren en adviseren je graag over de mogelijkheden.

Swimbee lesmethode Amsterdam Rotterdam

SuperSpetters is de zwemlesmethode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB), waarbij kinderen op een leuke manier goed leren zwemmen. Deze lesmethode wordt gegeven door onze partner Zwemschool Amsterdam. Er is tijdens dit traject veel aandacht voor persoonlijk contact. Kinderen vanaf vijf jaar krijgen in kleine groepjes (van maximaal acht kinderen) zwemles. De lessen worden verzorgd door gediplomeerde, ervaren instructeurs van Zwemschool Amsterdam die allen in bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Kinderen leren eerst wennen aan het water, daarna worden respectievelijk de crawlslagen, de eenvoudige rugslag en de schoolslag aangeleerd.

Ouders worden continu op de hoogte gehouden van de vorderingen. We organiseren onder andere kijklessen, maar zorgen er ook voor dat u als ouder persoonlijk contact houdt met de instructeur. Met het zwem-stickerboek kunnen de kinderen hun eigen voortgang bijhouden en zich optimaal voorbereiden op iedere volgende zwemles!

Na afloop van het SuperSpetters zwemlestraject krijgt je kind het KNZB-zwemdiploma. Je kind is vanaf dat moment ‘zwemveilig’. Het KNZB-zwemdiploma kan alleen worden uitgegeven door organisatie die de gehele SuperSpetters methode aanhouden, en kan niet ‘los’ worden aangeboden.

zwemles superspetters amsterdam

Zwemschool SwimBee is een internationaal erkend opleidingsinstituut. Wij verzorgen zwemlessen voor het Zwem ABC  en vervolgdiploma’s. Bij vervolgdiploma’s kun je denken aan aan zwemvaardigheid, snorkelen en zelfs lessen voor het leren zwemmen met een heuse onderwaterscooter! Tussen de niveaus richting het A-diploma, ontvangen de kinderen certificaten. Zo wordt het traject richting het A-diploma een motiverende periode, waarbij kinderen ook tussentijds worden beloond met een certificaat.

De zwemlessen voor het Zwem ABC bij Zwemschool SwimBee worden gegeven in kleine groepjes die bestaan uit maximaal vijf of zes kinderen per ervaren instructeur. Daarnaast worden de zwemlessen altijd vanuit het water gegeven, waardoor er makkelijker een vertrouwensband kan worden opgebouwd tussen de instructeur en het kind. Gedurende het traject naar een bepaald diploma is het mogelijk om tussentijds de voortgang van je kind in te zien. Zo weet je precies wat je kind al heel goed kan en welke onderdelen nog wat meer geoefend moeten worden.

duikles voor kinderen