Zwemles methode

Zwemschool SwimBee zorgt graag voor een zo breed mogelijk lesaanbod als het gaat om zwemonderwijs. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je kind in te laten stromen voor het Zwem ABC, waarbij A en B de tussenstappen zijn naar het uiteindelijke C-diploma. SwimBee werkt ALTIJD zonder bandjes, kurkjes en andere drijfmiddelen. Zo kunnen we je kind het beste voorbereiden op realistische, onverwachte situaties.

Op deze pagina leggen we de lesmethode zo goed mogelijk aan je uit, zodat je kunt beslissen of deze lesmethode goed past bij jouw zoon of dochter. Twijfel je nog? Dan is een gratis, vrijblijvende proefles zo aangevraagd! De instructeurs van SwimBee informeren en adviseren je graag over de mogelijkheden.

Swimbee lesmethode Amsterdam Rotterdam

Zwemschool SwimBee is een internationaal erkend opleidingsinstituut. Wij verzorgen zwemlessen voor het Zwem ABC  en vervolgdiploma’s. Bij vervolgdiploma’s kun je denken aan aan zwemvaardigheid, snorkelen en zelfs lessen voor het leren zwemmen met een heuse onderwaterscooter! Tussen de niveaus richting het A-diploma, ontvangen de kinderen certificaten. Zo wordt het traject richting het A-diploma een motiverende periode, waarbij kinderen ook tussentijds worden beloond met een certificaat.

De zwemlessen voor het Zwem ABC bij Zwemschool SwimBee worden gegeven in kleine groepjes die bestaan uit maximaal vijf of zes kinderen per ervaren instructeur. Daarnaast worden de zwemlessen altijd vanuit het water gegeven, waardoor er makkelijker een vertrouwensband kan worden opgebouwd tussen de instructeur en het kind. Gedurende het traject naar een bepaald diploma is het mogelijk om tussentijds de voortgang van je kind in te zien. Zo weet je precies wat je kind al heel goed kan en welke onderdelen nog wat meer geoefend moeten worden.