ENVOZ

ENVOZ is het opleidingsinstituut voor de Nederlandse Zwembranche. ENVOZ geeft een diverse verschillende internationale erkend zwemdiploma’s uit. Ook zorgt de ENVOZ voor een groot aantal cursussen en en studiedagen voor zwemdocenten en mensen werkzaam op het gebied van recreatie. De belangrijkste missie van de ENVOZ is de veiligheid in het water te bevorderen door middel van scholing en het uitgeven van zwemdiploma’s.

Lees verder, of klik voor meer informatie over de zwemdiploma’s van de ENVOZ op een zwemdiploma naar keuze:

envoz

Zwemschool SwimBee is aangesloten bij de ENVOZ

ENVOZ is een organisatie die in meer dan 20 landen over de gehele wereld zwemdiploma’s levert. Zo bied zwemschool SwimBee ook zwemles op vakantie en voor expats in het buitenland. De doelstelling van ENVOZ is een zo breed mogelijk gedragen zwemdiploma in de markt te behouden. Niet alleen erkende zwemdiploma’s voor in in Nederland, maar een zwemdiploma dat wordt gezwommen in veel verschillende landen van de wereld. Ook heeft de instituut ENVOZ internationale contacten met Swimming Teacher Association (STA) en een lidmaatschap International Federation of Swimming Teachers Associations Limited (IFSTA)

Zwemschool SwimBee

Wij vinden het belangrijk dat jouw kind plezier in het zwemmen heeft. Je kind leert op een leuke manier zwemmen en hoe ze zich zelfstandig in het water kan redden. Wanneer je je kind opgeeft voor de zwemles bij zwemschool SwimBee, ontvang je per email een link naar een online portal waar de vorderingen van je kind terug te vinden zijn. Je kind zal eerst gaan proefzwemmen voordat hij/zij gaat diplomazwemmen. Je kind kan bij ons een ENVOZ internationaal erkend zwemdiploma behalen.

Op een leuke, snelle en veilige manier een zwemdiploma

Bij zwemschool SwimBee kan jouw kind een ENVOZ internationaal erkend zwemdiploma behalen. De lessen zijn vooral gericht op zelfredzaamheid de veiligheid van je kind. Wij vinden het van groot belang dat je kind zich zeker en prettig voelt in het water. Je kind leert op spelenderwijze zwemmen. De lessen worden gegeven in kleine groepen. Dit zodat onze instructeurs individuele verschillen tussen leerlingen direct opmerken en hierop inspelen. Wij bieden zwemles op verschillende locatie’s in Nederland. Maar ook voor expats in het buitenland, bieden wij zwemlessen.