Zwemles op vakantie

Zwemles op vakantie!

Zwemles op vakantie | Stel: je ligt te genieten op je strandmat op Ibiza en terwijl je aan het genieten bent, volgt je kind zwemles. Bij zwemschool Swimbee is het mogelijk om zwemles op vakantie te krijgen. Zwemschool Swimbee biedt op diverse vakantiebestemmingen zwemlessen aan voor kinderen. Je kind kan dan tijdens de zwemles in de vakantie het A-, B- of C- diploma halen. Dat is zowel voor je als jouw kind prettig. Zwemles op vakantie is geen straf voor je kind want bij zwemschool Swimbee leert jouw kind al spelenderwijs zwemmen. De zwemlessn worden zo opgebouwd dat je kind helemaal niet het gevoel heeft dat hij zwemles volgt tijdens de vakantie. En je kind is natuurlijk niet de hele dag bezig met het leren zwemmen; er blijft genoeg tijd over om vakantie te vieren.Boek daarom een vakantie met zwemles bij zwemschool Swimbee.

Zwemles op vakantie | Diverse locaties

Zwemles op vakantie van zwemschool Swimbee is mogelijk op diverse locaties en wisselt per vakantie. Zo kunt je een combinatie maken van een vakantie via een reisorganisatie en het volgen van de zwemlessen via zwemschool Swimbee. Bijvoorbeeld een vakantie op Kos via Neckermanreizen in het hotel- en apartementencomplex Pelagos tesamen met de mogelijkheid tot volgen van zwemles tijdens de vakantie. Reisorganisatie Neckerman betaalt het eerste deel voor u: tot de niveau’s Kikker en Brons heeft je kind gratis zwemles tijdens de vakantie. Wat wil je nog meer?! Ook op Ibiza en in Italië  zijn mogelijkheden. De lessen worden gegeven door gecertificeerde Nederlandse zweminstructeurs; je hoeft dus niet bang te zijn dat je kind de zweminstructeur niet begrijpt. Zwemles op vakantie worden opgebouwd volgens een vaste structuur en daardoor heeft je kind aan het einde van de vakantie zijn diploma gehaald.

Andere voordelen

Naast dat je kind zijn of haar zwemdiploma behaald via de mogelijkheden van zwemschool Swimbee, leert je kind ook andere kinderen kennen tijdens de zwemlessen. Deze kinderen verblijven op hetzelfde vakantiepark en daardoor ontstaan al snel contacten met andere kinderen. Je kind leert zo veel vakantievrienden- en vriendinnen kennen. Jij als ouder maakt ook makkelijk contact via de zwemschool met de ouders van andere kinderen. Dat zijn voordelen van het volgen van zwemles op vakantie. Als je wilt, kun je kijken naar de zwemles. Wil je dat niet, dan kun je kind brengen, daarna genieten van een boek en na afloop je kind weer halen. Relaxter kan een vakantie niet zijn. Op de website www.swimbee.nl kun je zien tijdens welke vakanties op welke locaties zwemlessen worden gegeven. Natuurlijk kun je bij vragen ook contact opnemen met de zwemschool. Je vragen worden beantwoord door ervaren medewerkers.Het volgen van zwemles tijdens de vakantie scheelt een hoop stress: het kind behaalt zijn of haar diploma en je hoeft tijdens het schooljaar niet meer elke week een paar keer naar een zwemschool toe. Dat scheelt je heel veel tijd. Dus gewoon doen zo’n vakantie!

Zwemles buitenland vakantie Zurich
Zwemles buitenland vakantie Zurich
Zwemles buitenland vakantie Zurich