Zwemles voor expats

Bij zwemschool SwimBee kun je ook terecht voor zogenoemde zwemles voor expats. In Nederland is zwemles heel belangrijk, maar in veel andere landen wordt lang niet zoveel belang gehecht aan specifieke training voor in het water. Wanneer jij en je kinderen (op dit moment) niet in Nederland wonen maar je tóch gebruik wil maken van professionele zwemles, kun je contact opnemen met SwimBee. Wil jij er ook voor zorgen dat je kind zichzelf goed kan redden in het water? Kies dan ook in het buitenland voor de Nederlandse zwemles methode.

GEPLANDE ZWEMWEKEN 2017

 • GENÈVE

  Zwemweek van 7 augustus t/m 12 augustus

 • ZÜRICH

  Zwemweek van 14 augustus t/m 19 augustus

zwemles voor expats

Het voordeel van de Nederlandse methode

Een groot verschil tussen Nederlandse en buitenlandse zwemlessen is dat de kinderen in Nederland leren met kleren aan te zwemmen. Zo zijn ze optimaal voorbereid op bepaalde situaties, zoals een val in het water. In het buitenland kijken ze hier vaak vreemd van op, het is dan ook niet een onderdeel dat je vaak terugziet in buitenlandse zwemlessen. Hoe werkt de Nederlandse zwemles voor expats van SwimBee? Dat leggen we graag aan je uit. De gecertificeerde zweminstructeurs van SwimBee geven zwemles bij jou ‘aan huis’. Dat wil zeggen: je kind kan bij jou in de buurt, geheel volgens de Nederlandse methode, met veel plezier zijn of haar zwemdiploma gaan behalen. Je kunt je kind al opgeven voor deze zwemlessen als hij/zij vier jaar oud is.

Waarom zwemles voor expats bij SwimBee?

Met zwemles voor expats is het mogelijk om je kind al binnen één tot twee weken een internationaal erkend zwemdiploma te laten behalen. Je mag zelf natuurlijk ook aanwezig zijn bij de lessen, zodat je dit ook echt samen ervaart met je kind. Daarnaast valt de zwemles voor expats vaak goedkoper uit dan wanneer je je kind in Nederland een diploma laat behalen.

Nog even de voordelen op een rijtje? Hier komen ze:

 • Gecertificeerde zweminstructeurs komen bij u aan huis
 • De zwemlessen zijn geheel Nederlandstalig
 • Je kind krijgt zwemles in een vertrouwde omgeving
 • In een korte tijd is een erkend internationaal zwemdiploma te behalen
 • Spelenderwijs leren staat centraal: zwemles voor expats is voor veel kinderen een plezierige bezigheid
 • Zwemles voor expats is vaak goedkoper dan zwemles in Nederland

Wij kunnen ons voorstellen dat je graag meer informatie van ons wil. Rechts op deze pagina vul je gemakkelijk je gegevens in, en je kunt hier ook aangeven over welk onderwerp of welke locatie je informatie zoekt. Wij komen er dan zo snel mogelijk bij jou op terug!

Zwemles buitenland vakantie
Zwemles buitenland vakantie
Zwemles buitenland vakantie Zurich